“Nu mi-e frica catusi de *putin*”. Un roman a primit prin posta solicitarea de a se prezenta la Centrul Militar Zonal. Iohannis: „România se va implica in solutionarea conflictului din Ucraina”. 600 de militari SUA vor ajunge in Ucraina pentru antrenarea trupelor ucrainene

(Last Updated On: February 13, 2015)

Galice Aurelian Constantin a avut parte de o surpriza, in momentul in care a primit, prin posta, o solicitare de a se prezenta la Centrul Militar Zonal.

In solicitare, i se mentioneaza data cand este asteptat si se specifica faptul ca “prezentarea este absolut necesara”.

De asemenea, sunt mentionate si consecintele in cazul neprezentarii. Documentul este incheie cu actele pe care Galice Aurelian Constantin trebuie sa le duca atunci cand se prezinta la Centrul Militar Zonal: adica solicitarea primita, buletinul si livretul militar.(sursa: stirileprotv.ro)

Reactia tanarului a fost un joc de cuvinte, postat pe contul sau de Facebook. “Nu mi-e frica catusi de *putin*“, a scris Aurelian, la poza cu cererea.

nnnn

“România înţelege pericolul sporit al conflictului armat din vecinătatea noastră şi se implică în soluţionarea lui. Am convenit să intensificăm cooperarea bilaterală. Împărtăşim interese comune legate de securitatea din regiunea noastră”, a afirmat Klaus Iohannis cu privire la situaţia din Ucraina.

NATO si Statele Unite au salutat Acordul de la Minsk, exprimand insa scepticism privind aplicarea documentului, iar Pentagonul a anuntat ca va trimite 600 de militari in Ucraina, in martie, pentru antrenarea trupelor ucrainene implicate in conflictul separatist, potrivit Mediafax.