RCS & RDS creste GRATUIT viteze de internet pentru clientii Digi Net

(Last Updated On: May 13, 2015)

Începând din 14 mai 2015, RCS & RDS crește vitezele de acces la internetul fix pentru persoanele fizice și introduce patru canale HD în grila de programe, gratuit și fără nicio obligație contractuală suplimentară.

În plus, abonamentul Digi Net Fiberlink 200 va deveni Digi Net Fiberlink 300, fără nicio modificare de tarif lunar, iar clienții se vor bucura de viteze mai mari de download și upload.

Clienții companiei care au în prezent abonamentul Digi Net Fiberlink 100 vor beneficia de viteze de download de până la 100 Mbps, iar cele de upload vor crește de la 30 Mbps, până la 100 Mbps.

Vitezele de acces la internet pentru clienții Digi Net Fiberlink 300 (fostul abonament Digi Net Fiberlink 200) se vor mări automat până la 300 Mbps pentru download și până la 100 Mbps pentru upload.

Abonamentul Digi Net Fiberlink 500 oferă viteze de download de până la 500 Mbps și de upload de până la 200 Mbps. Cea mai mare viteză la internet din România se regăsește în pachetul Digi Net Fiberlink 1000, vitezele de download ajungând până la 1000 Mbps, iar pentru upload până la 200 Mbps.

„Clientii noștri sunt obișnuiți cu strategia companiei de a îmbunătăți permanent oferta de servicii și în același timp de a menține prețuri avantajoase și adaptate puterii de cumpărare din România. Știm că viteza este importantă și, de aceea, vom continua să investim în evoluția tehnologiei pentru a le asigura clienților noștri, cea mai stabilă conexiune la internet” a declarat Valentin Popoviciu, director de dezvoltare RCS & RDS.

În plus, clienţii Digi Net Fiberlink 1000 beneficiază gratuit de spaţiu de stocare de 50 GB în Digi Storage, serviciul de stocare, partajare şi organizare a datelor personale în cloud, iar cei care sunt abonaţi la Digi Net Fiberlink 500, de 20 GB. Pentru un tarif lunar de 3 RON (TVA inclusă), utilizatorii pot opta pentru un spaţiu de stocare de 50 GB, pentru 100 GB costul se ridică la 6 RON (TVA inclusă), pentru 150 GB pot contracta serviciul contra sumei de 9 RON (TVA inclusă), iar pentru 300 GB şi 1 TB, preţurile sunt de 15 RON, respectiv 30 RON/lună (TVA inclusă).

Preţurile abonamentelor Digi Net Fiberlink sunt cuprinse între 29 lei/lună (TVA inclusă) şi 55 lei/lună (TVA inclusă), iar clienţii beneficiază de cea mai mare viteză la internet din România, la preţuri competitive.