BELLA le mai da o LOVITURA contrabandistilor. Zeci de mii de tigari de contrabanda au fost capturate

(Last Updated On: May 11, 2015)

Zeci de mii de țigări de contrabandă care urmau să ajungă pe piața românească au fot interceptate de cânele antitabac Bella. În numai două zile, patrupedul ”înregimentat” la Biroul Vamal Giurgiulești a interceptat două transporturi care însumează aproximat 17.000 de țigarete.

La prima tentativă de introducere în țară a țigărilor de contrabandă au fost interceptate 4.160 de țigarete marca Ashima, netimbrate, de provenienţă duty-free, ascunse în plafoniera şi sub banchetele din faţă ale unui autoturism marca Ford Focus, înmatriculat în România.

1

În cel de-al doilea caz, câinele polițist Bella a descoperit nu mai puțin de 12.400 țigări de contrabandă, aceeași marcă, probabil preferata contrabandiștilor, ascunse într-un locaş special amenajat în podeaua şi în contra-aripile spate ale unui autoturism Renault Espace, înmatriculat în Bulgaria, anunță libertatea.ro

Marfa care urma să ajungă pe piața neagră din România a fost confiscată, iar șoferii implicați în contrabandă au fost amendați cu sume ce totalizează 16.000 de lei.