Un englez si un grup de români au mers in satul violatorilor sa le explice oamenilor ca „Nu inseamna NU“. Vezi reactia localnicilor:

(Last Updated On: July 26, 2015)

Impresionaţi de tragedia fetei violate din Vaslui şi indignaţi de susţinerea arătată celor 7 violatori din partea localnicilor din Văleni, satul din care provin cei şapte, un grup de ieşeni şi un cetăţean britanic au mers sâmbătă după-amiază la Văleni, pentru a le explica oamenilor din localitatea cât de grav este un viol.

„Noi ne-am adunat mai mulţi la Iaşi să schimbăm soarta unor copii nevoiaşi, să schimbăm ceva la mentalitatea oamenilor. Vezi un om sărac, hai să-l ajuţi, vezi un om că o ia pe căi greşite, încerci să îl îndrepţi. Asta ar trebui să se întâmple şi aici. Să se ducă sătenii şi să le spună celor şapte: băi băieţilor nu e bine ce aţi făcut!”, a declarat Bogdan Tanasă, ieşeanul care a avut iniţiativa vizitei în satul celor şapte tineri acuzaţi de viol, citat de adevarul.ro.

„Am venit să spunem nu violului! Nu este normal să susţii persoane care au violat şi sătenii de aici tebuie să înţeleagă asta”, a completat Cătălin Ancuţa.

646x528

Tinerii veniţi de la Iaşi au discutat cu localnicii din Văleni, însă nu au reuşit să le schimbe convingerile.

Sătenii, oarecum iritaţi de musafirii care vin să le facă morală, au încercat să îi convingă că violul care a scandalizat România de fapt nu a existat şi că de vină este fata, pentru că ea ar fi chemat cei şapte băieţi să întreţină relaţii sexuale cu ei.

„Am aflat şi noi că doar avem urechi. Ce a căutat fata pe stadionul satului? S-a dus acolo cu maşina şi i-a sunat pe băieţi să vină”, a spus unul dintre localnici. „Vrea bani!”, a sărit un alt sătean.