REVOLTA intr-o localitate din România unde un tata si-a violat fata de 13 ani, sub privirile unei nepoate de 9 ani: „Pedeapsa cu moartea. Astia nu-s oameni“

(Last Updated On: August 31, 2015)

Un nou caz de violenţă sexuală a fost adus la cunoștința opiniei publice în Vaslui, localitatea Hălăreşti. O fetiţă de 13 ani a fost violată în repetate rânduri de propriul tată.  Spre deosebire de localnicii din Văleni, satul celor şapte tineri care au violat în grup o adolescentă de 18 ani, unde oamenii au sărit în apărarea violatorilor şi au îndreptat toate acuzele către victimă, sătenii din comuna Iana au făcut front comun împotriva violatorului şi consideră că astfel de fapte trebuie pedepsite exemplar.

Satul Hălăreşti, comuna Iana, e în fierbere de când s-a aflat că o fetiţă de 13 ani a fost abuzată sexual de tatăl ei, Ciprian Constantin Nistor (37 ani), annță adevarul.ro. Bărbatul era bine văzut de vecini până zilele trecute, fiind considerat un om cuminte, fără meteahna băuturii, care îşi iubea copila şi o îngrijea cum se pricepea el mai bine. Îşi creştea singur fetiţa de când concubina lui, Mariana Buganu (43 ani), a plecat la muncă în Italia. Toată lumea ştia că e fiica lui, deşi fetiţa poartă numele fostului soţ al mamei.

Ciprian Constantin Nistor (37 ani) e acuzat de viol de fiica de 13 ani

Ciprian Constantin Nistor (37 ani) e acuzat de viol de fiica de 13 ani

„Ăsta nu e om. Nu merită să trăiască. Păcatul e pe capul lui şi trebuie să plătească după faptă. Dacă ar fi mai aspru pedepsite asemenea fapte, oamenii nu ar mai avea curajul să facă. Suntem vecini, dar nu am bănuit nimic. Cum să-ţi treacă prin cap aşa ceva?“, a spus Marcel Surlea, un vecin al presupusului violator.

Oamenii din localtiate spun că nu au mai pomenit în satul lor ca o copilă să fie batjocorită de propriul tată.

„Se juca pe uliţă cu copiii, nu ştiam nimic. Ăla nu e tată care face aşa ceva. Să fie castrat“, a spus de după gard altă vecină.

Fetiţa era premiantă şi profesorii nu au bănuit nicio secundă că se confruntă acasă cu probleme atât de grave.

„Sincer, mi s-a făcut greaţă şi mi-a venit să vomit când am auzit. Îl ştiam de om cuminte, nici vorbă să fie vreun beţiv sau un om violent. Până să-i plece soţia în Italia a beneficiat de ajutor social. Şi-a construit casă chiar în vara asta, până acum a trăit într-o cocioabă“, a precizat Aurel Turlea, viceprimarul comunei Iana.