Surpriza. Castigatorul «Șerif de România» de la Antena 1 a fost descoperit inainte de lansarea showului

(Last Updated On: September 26, 2015)

12 vedete au acceptat să facă armata la Antena 1. Deşi anunţat pentu această toamnă, reality-show-ul “Şerifi de România” nu a fost încă programat pentru difuzare, însă filmările s-au încheiat, iar numele câştigătorului a fost dezvăluit.

Rona Hartner, Paula Chirilă, surorile de la Bambi (Raluca şi Denisa), Natalia Mateuţ, Andreea Tonciu, Giani Kiriţă, Vladimir Drăghia, Andrei Duban, Andrei Ştefănescu de la Alb Negru, CRBL şi Ionuţ Pitbull Atodiresei au plecat pe picior de egalitate în aventura propusă de Antena 1.

Potrivit formatului celui mai nou show al postului, timp de mai multe săptămâni, cei 12 au trăit în regim cazon şi s-au văzut nevoiţi să supravieţuiască locuri vitrege, precum unitatea militară special amenajată în care au locuit şi s-au antrenat, Delta Dunării, la munte, la mare, în cetăţi sau păduri de nepătruns, zone dintre cele mai sălbatice, scrie libertatea.ro

1

Cu fiecare probă câştigată, concurenţii au fost mai aproape de premiul de 10.000 de euro. Iar cel mai rezistent şi eficient dintre ei a fost, se pare, Vladimir Drăghia, aşa cum s-a demonstrat la încheierea filmărilor. Potrivit surselor din echipa de producţie a show-ului, fostul înotător devenit actor ar fi câştigat marea competiţie şi, implicit, marele premiu.

Evident, o confirmare oficială nu avea cum să vină, dat fiind că show-ul, al cărui câştigător ar fi trebuit păstrat secret până în finală, nici nu a fost programat pentru difuzare. În aceste condiţii, dacă, într-o manieră ideală, bugetul ar permite-o, ar fi suficient timp pentru refacerea ultimelor episoade şi schimbarea deznodământului, pentru menţinerea surprizei, mai scrie sursa citată.