Pepsi a recunoscut ca vinde apa de la robinet in loc de apa minerala sau de izvor

(Last Updated On: October 30, 2015)

cwcwcwcw

Compania Pepsi a recunoscut că apa îmbuteliată Aquafina, cea mai vanduta din SUA, este pur si simplu apă de la robinet. Scandalul a pornit dupa ce un grup de activisti a sesizat faptul ca eticheta produsului nu preciza cu exactitate de unde provine apa, fiind trecuta doar prescurtarea “P.W.S”, abrevierea pentru “sursa publica de apa”.

Aquafina a fost criticata si pentru ca induce in eroare consumatorii prin logo-ul in care apare conturul muntilor, facandu-i pe oameni sa creada ca apa provine din izvoare montane.

nhnhnhnh

Compania va fi nevoita acum sa schimbe etichetele de pe sticle si sa elimine orice confuzie. “Daca asta va ajuta la clarificarea faptului ca apa provine din surse publice, atunci este un lucru rezonabil pe care il vom face”, a declarat Michelle Naughton, purtatoarea de cuvant a companiei, citată de stirileprotv.ro.

[ads2]

Apa de baut “Aquafina” este cea mai populara din SUA la momentul actual, inregistrand vanzari de peste 2,17 miliarde de dolari numai anul trecut.

Crezi că și în România fac același lucru având în vedere că au închis fabrica de îmbuteliat din Covasna? E mai ieftin să îmbuteliezi apă de la robinet decât minerală?