Apocalipsa? Din nou? NASA confirma ca un asteroid va trece la distanta mica de Pamânt in seara de Halloween

(Last Updated On: October 21, 2015)

veveveevve

NASA a anunțat că un asteroid va zbura la distanță mică de Pământ, 500.000 de kilometri. Pentru adepții teoriei conspirației anunțul este un bun prilej de „Apocalipsă” mai ales că „zborul” va avea loc pe 31 octombrie, de Halloween.

Asteroidul, denumit 2015 TB145, a fost descoperit de NASA pe 10 octombrie şi nu are o traiectorie liniară, de unde şi greutatea cu care a fost detectat, informează adevărul.ro.

Ca să îţi dai seama de acea jumătate de miliard de kilometri, NASA a spus că asteroidul va trece pe lângă Terra la o distanţă puţin mai mare decât cea dintre Pământ şi Lună. Mai mult, niciun alt corp cosmic nu se va mai apropia la fel de mult de Pământ până în 2027. Acesta are un diametru între 280 şi 620 de metri, scrie The Telegraph.

[ads2]

Pasionatii de astronomie ii vor putea urmari traiectoria in seara de Halloween doar cu ajutorul unui telescop.

Apocalipsa este provădăduită de sute de ani, binențeles fără ca acest lucru să se întâmple. Spaima oamenilor bogați că viața lor se va termina înainte de termen sau speranța celor foarte săraci că vor scăpa de necazurile de pe această lume au dus la sute de terorii apocaliptice de-a lungul anilor.