Au mancat VARZA alba timp de 5 saptamani. Medicii au fost uimiti de rezultat:

(Last Updated On: October 19, 2015)

brrbbrbrbr

Pe lângă varza murată, sucul de varză și varza simplă au efecte benefice asupra sănătății. Un studiu recent a dezvăluit faptul că poți scăpa de ulcer dacă vei consuma varză și suc de varză, zilnic. Durerile cauzate de ulcer dispar după 40 de zile, potrivit specialiștilor.

Substanţa care ajută la reducerea durerilor de stomac se numeşte L-glutamina şi se găseşte în special în varză, informează observator.tv. Cercetătorii spun că aceasta este chiar mai eficientă decât anumite medicamente împotriva arsurilor la stomac.

În cazul ulcerului, este recomandat să consumi între 3 şi 5 pahare de suc de varză pe zi, într-o cură care să dureze minim 4 săptămâni. Sucul de varză se asimilează mai uşor de către organism, dar dacă nu ai posibilitatea să îl prepari, poţi consuma şi varza ca atare.

[ads2]
Pe lângă L-glutamina, aceasta legumă minune mai conţine multe fibre, datorită cărora are proprietăţi curative în caz de constipaţie şi ajută tranzitul intestinal.Varza are efect antiinflamator, aşa că frunzele ei pot fi aplicate pe zonele dureroase, precum articulaţii sau bătături.

De asemenea, sulful conţinut de varză luptă împotriva bacteriilor şi a infecţiilor.