Mircea Badea il jigneste pe Radu Banciu dupa ce acesta aproape ca a lesinat in direct

(Last Updated On: October 30, 2015)

breeeee

Mircea Badea a reacționat pe blogul personal după ce Radu Banciu a avut o “cădere” joi seară, în jurul orei 23:52, în timpul emisiunii “Lumea lui Banciu” de la B1 TV.

”Dupa ce s-a prabusit in audiente, s-a prabusit si in emisiune. Cica era in direct. Ca de obicei, nu se uita nici dracu. Cand, deodata, ca in reclama cu Dorel a facut chchchchchccch! Singurii care au imaginile sunt DCNews.

Dar ce s-a intamplat? Cumva Elena Udrea la a carei mana a balit animalul(vezi video) l-a mangaiat acum pe capul de porc? A fost prea mult pentru sarmana jivina? Stim ca pestele de la cap se impute. Dar porcul de la cap se ataca? A fost un atac far asomatie?!

Colonelul sub acoperire scrie a moaste: “Sa dea Domnul sa nu fie ceva grav.” Pai Cap de porc e sub protectia doamnei, prostovane”, scris Mircea Badea, citat de dcnews.ro.

[ads2]
Vezi aici Video cu „căderea” lui Radu Banciu:

RADU BANCIU, ‘CĂDERE’ ÎN DIRECT LA B1 TV DCNEWSRADU BANCIU, ‘CĂDERE’ ÎN DIRECT LA B1 TV DCNEWS

Posted by DCnews on Thursday, October 29, 2015

”Asta inseamnă sa fii ”mortul zilei”. Asa se intituleaza o rubrica din voma televizata a acestui cap de porc. Sa ajungi subiectul propriei rubrici, asta inseamna sa fii cap de porc”, a dăugat Mircea Badea.