Vezi decizia B1 Tv după ce Radu Banciu a avut aseara o cadere in timpul emisiunii. “Am vazut. Fereasca Dumnezeu de asa ceva!”, Victor Ciutacu

(Last Updated On: October 30, 2015)

Radu Banciu și-a întrerupt brusc emisunea de ieri, arătând ca un om aflat într-o criză. Părea cu ochii pierduți și nu dădea semne că ar ști unde se află.

Victor Ciutacu, contactat de DC News, a făcut un comentariu despre scenele care i-au lăsat fără cuvinte pe mulți români. “Am văzut. Ferească Dumnezeu de așa ceva! Nu râd de problemele de sănătate ale nimănui, le am și eu pe ale mele, dar Banciu a călcat pe greblă și i-a venit coada ei în frunte. Prea făcea el pe supraomul. Uite că organismul își arată limitele. Poate se mai gândește dacă insistă pe mizeria aia de rubrica “mortul zilei”. Altfel, sănătate!”, a zis Victor Ciutacu.

Potrivit Pagina de Media, B1 Tv a decis ca realizatorul Radu Banciu să își țină emisiunea din această seară după ce, în ediția trecută, i s-a făcut rău în direct. Banciu a fost prezent azi și la radio în emisiunea 11 metri, pe care o realizează la Sport Total FM.

[ads2]
Vezi aici Video cu momentul căderii:

RADU BANCIU, ‘CĂDERE’ ÎN DIRECT LA B1 TV DCNEWSRADU BANCIU, ‘CĂDERE’ ÎN DIRECT LA B1 TV DCNEWS

Posted by DCnews on Thursday, October 29, 2015

“Am dus emisii cu febra 41, mi-a fost și rău, m-a luat și amețeala, mi-a bufnit și sângele pe nas, da’ să clachez în platou încă nu mi s-a întâmplat. Sper să nici n-am parte de asemenea întâmplări”, a mai spus Victor Ciutacu pentru DC News.