(Video) Radu Banciu despre Biserica Ortodoxa Română: „Astia sunt pochii, adevarata Biserica din România! Toti sunt niste snapani!”

(Last Updated On: October 8, 2015)

Radu Banciu și-a dat cu părerea despre Biserică, aseară în emisunea sa de la B1.ro. El a vorbit despre cazul celor doi preoți care au furat mâna stângă de la moaștele unui sfânt și încercarea Mitropoliei Moldovei și Bucovinei de a intra iîn posesia unui teren al ultimei tabere școlare și sportive din județul Botoșani.

”O situație halucinantă în Grecia, unde patru români au fost arestați, erau pochi, după ce au încercat să fure moaștele Sfântului Haralambie. În timp ce unul dintre călugări îl ținea de vorbă pe unul dintre responsabilii bisericii, altul a reușit să-i fure Sfântului o mână și să fugă cu ea. Când s-a văzut încolțit a aruncat mâna într-o groapă, după care l-au prins. Într-o jumătate de oră i-au prins pe toți. Mâna Sfântului a fost găsită. Au pus-o ăia înapoi, au șters-o cu șervețele de bebeluș, au rearanjat-o, i-au trimis pe ăștia în judecată în 48 de ore.

Ne explicăm cu greu pentru că bucățele din oscioarele Sfântului Haralambie ar fi și pe la noi. De ce s-or fi dus în Grecia? Ca să ne demonstreze că, într-adevăr, pochimea din România este una cu Pământul. Deci asemenea rușine? Aștia sunt pochii, adevărata Biserică din România! Toți sunt niște șnapani! Cum să-ți treacă prin cap așa ceva? Una este să furi o maimuță dintr-un bazar și alta e să furi mâna unui sfânt.
[ads2]

Mitropolia Moldovei și a Bucovinei, încă o faptă bună a pochimii, a pus ochii pe terenul ultimei tabere școlare și sportive din județul Botoșani, așa cum făcea Securitatea. Ei luaseră deja o mare halcă de la niște copilași din localitatea Agafton.

Puseseră de multi timp ochii nenorociții ăștia de popi, înaltele fețe bisericești…mă scuzați…, care au reușit în instanță. 11 hectare i-au fost atribuite. Nu le-a ajuns pochilor. După 8 ani de la proces, au zis că vor tot și acum se chinuie să le ia ăstora. Dacă vor câștiga, tabăra va fi desființată și probabil pochii vor face ceva cu cele 1,3 milioane de euro cât face terenul.
Vezi aici Video:

O să murim de dictatura proștilor ăstora din biserici! Incredibil ce țară suntem. Am ajuns pe mâna ultimilor jnapani, pentru că ăștia au văzut că se poate, că trăiesc într-o țară unde corupția e la cel mai înalt nivel.