Acesta este noul telefon, cu o baterie care rezista 47 de zile, de la RCS&RDS

(Last Updated On: November 16, 2015)

bbbb

Philips Xenium V526 este un nou telefon disponibil în oferta Digi Mobil. Smartphone-ul are o baterie detaşabilă de 5.000 mAh şi este compatibil cu tehnologia 4G, atât de tip FDD-LTE, cât şi TDD-LTE.

Telefonul este dotat cu o baterie detasabilă de 5.000 mAh, având o durată de funcţionare de până la 47 de zile în stand-by, până la 28 de ore în convorbire şi până la 16 ore de navigare pe Internet, chiar şi atunci când smartphone-ul este conectat la reţeaua LTE.

“Cel mai recent smartphone din gama Xenium lansat pe piaţa locală stabileşte noi standarde în privinţa autonomiei bateriei”, spune Radu Ionescu, reprezentant distribuţie telefoane mobile Philips, citat de capital.ro.

“Philips Xenium V526 răspunde nevoilor utilizatorilor care călătoresc mult sau care, pur şi simplu, nu vor să se preocupe în permanenţă de încărcarea telefonului. Chiar şi în condiţii de folosire intensă, bateria şi tehnologiile de conservare a energiei asigură o perioadă îndelungată de navigare pe internet, de urmărit clipuri video sau de utilizare a aplicaţiilor preferate.”

Smartphone-ul este dotat cu tehnologia XPower care permite economisirea cu până la 15% a bateriei prin optimizarea GPU (Graphics Processing Unit). În situaţiile în care utilizatorii sunt presaţi de timp, datorită funcţiei 2A de încărcare rapidă, doar 4 minute de alimentare sunt suficiente pentru o zi de folosire a smartphone-ului în regim stand-by.

[ads2]

Philips Xenium V526 este echipat cu un procesor quad core de 1,3 GHz, de 64 de biţi şi rulează sistemul de operare Android 5.1 Lollipop. Smartphone-ul are o memorie internă de 8 GB ROM şi 1 GB RAM şi acceptă carduri de memorie MicroSD de până la 32 GB. Ecranul IPS are o diagonală de 5 inch şi o rezoluţie HD de 1280 x 720 pixeli. Smartphone-ul este dotat cu o cameră principală de 13 megapixeli cu autofocus, flash şi unghi larg de deschidere a obiectivului.

Camera permite filmarea FullHD, înregistrările putând fi vizionate şi pe ecranele televizoarelor dotate cu tehnologia wireless Miracast. Telefonul are o cameră frontală de 2 megapixeli, utilă pentru apelurile video sau pentru selfie-uri.