BLACK FRIDAY 2015. Vezi ce AUTOTURISME poţi cumpăra la preț redus

(Last Updated On: November 18, 2015)

bgbgbgbg

Retailerul online eMag are la reducere în acest an, de Black Friday, 35 de mașini de la mărci precum BMW, Ford sau Mini. Vineri, 20 noiembrie, ar putea fi o bună oportunitate pentru cei care vor să îşi cumpere maşină să obţină o reducere importantă de preţ.

Astfel, eMAG va include în oferta din 20 noiembrie şi 35 de maşini la reducere, care vor fi oferite prin intermediul unor dealeri. Maşinile comercializate în cadrul acestei promoţii provin de la mărci precum BMW, Ford sau Mini, iar Dacia nu va fi inclusă în program, informează romaniatv.net

Principiul de achiziţionare va rămâne însă similar cu cel de anul trecut: cumpărătorul va trebui să plătească online o taxă de rezervare de 1.000 de lei şi va fi contactat ulterior de dealer pentru preluarea efectivă a comenzii.

[ads2]

Întrucât preţurile maşinilor sunt semnificativ mai mari decât ale celorlalte produse, taxa de rezervare este o măsură necesară pentru a evita situaţia în care vizitatorii adăugă maşinile în coşul de cumpărături fără intenţia de a le achiziţiona cu adevărat.