Gigi Becali: „Dau tot ce este nevoie, 2-3 milioane de euro sa-i mut pe toti in strainatate”. Ajutorul oferit victimelor din Colectiv

(Last Updated On: November 6, 2015)

mjmjmj

Imediat dupa tragedia din Colectiv, Gigi Becali a avut o reactie incredibila. “Nu vreau sa intervin, dar aceasta tragedie m-a facut si pe mine sa ma uit la TV si sa vad aceste lucruri. Mi se ridica parul si ma cutremur tot. Sa fie invatare de minte la educatie, am si eu fete. Sa ma ierte toata lumea, dar fetele mele nu puteau fi niciodata acolo. Am vazut niste filmari de la acele asa-zise spectacole. Erau lucrari demonice, se jucau cu focul si faceau miscari satanice.”

Între timp patronul stelei și-a schimbat atitudinea. El a intervenit si a decis sa ajute o familie afectata de tragedia din Colectiv. A donat 70.000 de dolari pentru transportul unei victime din Colectiv in ISrael. Becali anunta ca e dispus sa ajute si alte persoane.

“Eu am spus de prima data, daca este nevoie de oricati bani, platesc transport si tratament. Nu m-a contactat pana astazi nimeni. M-a contactat familia unui baiat care e la spitalul de arsi, a spus ca evaluarea este la 70.000 de dolari pentru transport si pentru 21 de zile de spitalizare, dupa care se face o reevaluare. Stiu ca are 2 copii, sotia lui e aici, cu rani. Am vorbit cu domnii de aici ca sa confirm ca am platit banii pentru firma din Israel. Acum voi vorbi cu domnul ministru si i-am spus sa faca o evaluare”, a declarat Becali, citat de sport.ro.

[ads2]

“Toti care sunt si tot ce este nevoie, un milion, doua, trei, oricat costa, ii transportam pe toti in strainatate. Am venit si cun doctor roman din Germania care a cerut niste date din Germania. Sunt patru paturi in Germania, conditii maximale. Ma intalnesc cu domnul ministru sa vede pe cine mai putem sa salvam. Ce conteaza banii cand e vorba de viata, de om, ce faci cu ei?”