(Video) TERORISTI cautati la granita de Politia Româna. Cozi imense la iesirea din tara !

(Last Updated On: November 20, 2015)

vdvdvd

Poliția  de Frontieră  face verificări amănunțite la punctul de trecere al frontierei Nădlac 2 situat pe autostrada A1. Cei care au trecut frontiera au spus că le-au fost scanate actele de identitate şi le-a fost controlat amănunţit interiorul autovehiculelor. Au intrat teroriști în România și acum se vrea împiedicarea ieșirii lor din țară?

Polițiștii au declarat că măsura este luată pentru a preveni tranzitarea frontierei de către persoane care pot derula activități ce reprezintă o amenințare reală la adresa securității interne și externe.

Măsura are caracter temporar, scopul fiind prevenirea tranzitării frontierei de către persoane provenite din state aflate în zonele de conflict care pot derula activități ce reprezintă o amenințare reală la adresa securității interne și externe”, precizează, vineri, într-un comunicat de presă Inspectoratul General al Poliției de Frontieră (IGPF), preluat de digi24.ro

[ads2]

„Pentru evitarea aglomerărilor, Poliția de Frontieră Română recomandă participanților la trafic tranzitarea tuturor punctelor de frontieră existente la graniță, astfel încât să se preîntâmpine apariția suprasolicitărilor doar a unora dintre acestea, din cauza unui număr mare de călători, într-un timp foarte scurt”, se arată în comunicat.

Vezi aici Video:

Poliția de Frontieră anunță că va continua cooperarea inter-instituțională la nivel european și un schimb operativ și eficient de date și informații la nivel național pentru combaterea eficientă a infracționalității transfrontaliere.