Nutriționistul Mihaela Bilic: Ce mancam in noaptea dintre ani? Vezi aici recomandările pentru Noaptea de Revelion:

(Last Updated On: December 30, 2015)

Nutriționistul Mihaela Bilic a postat un mesaj pe facebook în care trece în revistă mâncărurile specifice pentru noaptea de revelion.
„Ce mancam in noaptea dintre ani?
Daca ar fi sa respectam traditiile obligatoriu masa trebuie sa fie imbelsugata si sa nu lipseasca porcul. De la romani incoace in tot bazinul marii Mediterane si in Europa de sud-est porcul era ofranda adusa lui Saturn, un simbol al norocului si fertilitatii”, scrie aceasta.

„Mai nou pe masa de Anul nou vine pestele si strugurii. Peste ca sa treci peste griji, necazuri si probleme precum pestele prin apa, cu usurinta. Iar struguri ca sa ai un an plin de bani, precum boabele dintr-un ciorchine. Se spune ca e bine sa eviti animalele care scurma in pamant, asa ca n-ar fi rau sa inlocuiti puiul cu carnea de curcan.

efefe

Cat despre bautura sa va fie paharul plin si masa inconjurata de prieteni. Si musai sa fie si ceva cu bule, oricui ii face bine un strop de efervescenta. Incepeti cu bucurie noul an si asa sa o tineti macar pana la Revelionul urmator!” transmite Mihaela Bilic.