5 CURIOZITĂȚI pe care nu le ştiai despre „DALLAS”. Sue Ellen nu își învăța niciodată replicile, iar Pamela punea mereu condiții

(Last Updated On: November 8, 2016)

„Dallas” este unul dintre cele mai îndrăgite seriale ale tuturor timpurilor. O lume întreagă a urmărit, vreme de 14 sezoane, aventurile unor personaje legendare precum JR, Bobby, Pamela, Sue Ellen.

Iată cinci lucruri pe care nu le ştiai despre serialul tău preferat, „Dallas”: Victoria Principal a refuzat să apară în episodul final fiindcă existau şanse mari că serialul să revină sezonul următor. Actriţa le-a spus producătorilor că va juca în ultimul episod cu condiţia că serialul să ia cu adevărat sfârşit.

fefe

  • Iniţial, Linda Gray (Sue Ellen) nu avea un text impus, astfel că ea şi Larry Hagman erau nevoiţi să improvizeze scenele în care apăreau. Din fericire, Leonard Katzman (producător al serialului) a văzut cât de mult munceau cei doi pe platourile de filmare, iar personajul Sue Ellen a căpătat astfel contur. scrie observator.tv

 

  • Linda Gray a fost eliminată din distribuţia show-ului atunci când a început să-i implore pe producătorii executivi să o lase să regizeze precum Larry Hagman şi Patrick Duffy. În acel moment, Larry Hagman a ameninţat că părăseşte serialul pe motiv că nu şi-l putea imagina pe JR fără Sue Ellen.

 

  • Larry Hagman nu a fost prima opţiune a producătorilor pentru a-i da viaţă lui JR. În prima faza, rolul i-a fost oferit lui Robert Foxworth care l-a refuzat fiindcă simţea că personajul mai trebuie „înmuiat”. Mai târziu, Foxworth a interpretat un personaj ceva mai simpatic în serialul „Falcon Crest”. Ken Kercheval ar fi trebuit să-l joace pe Ray Krebbs, în vreme ce Steve Kanaly trebuia să-l interpreteze pe Bobby Ewing. Linda Evans era cât pe ce să primească rolul Pamelei, iar Mary Frann personajul Sue Ellen.

 

  • Howard Keel a semnat iniţial un contract pentru două apariţii episodice în „Dallas”. Personajul sau, Clayton Farlow, s-a bucurat de un succes atât de mare, încât producătorii au hotărât să-l transforme într-unul permanent.