Brad Pitt vine in România! Superstarul vrea sa filmeze aici continuarea la “Ziua Z: Apocalipsa”!

(Last Updated On: December 16, 2015)

Se pare că Bucureștiul are toate „semnele” unei apocalipse și aici se poate turna continuarea filmului SF “World War Z/Ziua Z: Apocalipsa”! Reporterii WOWbiz.ro au aflat ca Brad Pitt se afla in discutii extrem de avansate ca in luna aprilie a anului viitor sa filmeze la Bucuresti partea a doua a thrillerului. Celebrul actor american este si producator executiv al filmului, prin intermediul companiei sale, Plan B.

“World War Z 2”, care il are in continuare pe Brad Pitt in rolul principal, va fi lansat de studiourile Paramount in 2017. Practic, aceasta este singura informatie pe care Paramount a dat-o pana acum publicitatii despre “World War Z 2”, orice alt detaliu (despre intriga sau despre restul distributiei) fiind catalogat ca “strict secret”.

grgrgr

Fanii peliculei s-au lansat deja in speculatii pe internet, mai ales ca zvonurile venite din zona echipei de productiei promit o continuare cu totul neasteptata la povestea apocaliptica din prima parte in care milioane de zombi incercau sa distruga lumea.

[ads2]

Lungmetrajul “World War Z”, regizat de Marc Forster, a obtinut incasari de peste 540 de milioane de dolari pe plan mondial in 2013. Astfel a devenit filmul cu cel mai mare succes de casa din cariera actorului Brad Pitt, care il interpreteaza pe Gerry Lane, angajat la ONU, care este nevoit sa strabata lumea intr-o cursa contra cronometru pentru a opri epidemia care transforma oamenii in zombie.
Dacă nu ai văzut prima parte, poți vedea aici trailerul:

Crezi că a doua parte va fi la fel de bună ca prima?