Citeste cea mai simplă reţetă pentru o salată boeuf delicioasă. Nu ar trebui să puneţi carne de pui în preparatul-vedetă

(Last Updated On: July 14, 2017)

Salata de boeuf este favorita de sărbători dar asta nu ne âmpiedică să o savurăm și în celelalte zile.

Aceasta, explică bucătarul unui celebru restaurant din Capitală, se face foarte uşor şi dacă sunt respectaţi câţiva paşi simpli nu aveţi cum să daţi greş.

15151001_341295876237956_1720764722_n

În primul rând, aveţi nevoie de câteva legume care se găsesc la tot pasul: un kilogram de cartofi, 500 de grame de morcovi şi 400 de grame de castraveţi şi gogoşari muraţi.

Cartofii şi morcovii se fierb, la fel ca alte 450 de grame de carne de vită. Imediat după ce s-au fiert, ingredientele se taie în cubuleţe mici şi se amestecă cu mâna, pentru a putea combina cum trebuie aromele, scrie adevarul.ro

„Este recomandat să se folosească carnea de vită, nu cea de pui. Carnea de vită, deşi sunt puţini care ştiu acest lucru, este cea care dă cu adevărat gust salatei“, explică bucătarul.

După ce aţi amestecat ingredientele puneţi, după gustă, maioneză. Imediat după acest pas urmează altul foarte important: ornarea farfuriei. În această etapă nu există nicio regulă, fiecare putând să îşi aranjeze farfuria aşa cum îşi doreşte.