Andreea Marin, acuzată că a furat banii strânși pentru răniții de la Colectiv. „Usor-usor prinde contur o noua ‘teapa’ cu fondurile stranse din donatiile pentru Colectiv”!

(Last Updated On: January 7, 2016)

Andreea Marin este acuzată că a dat țeapă cu banii strânși pentru răniții de la Colectiv. Aceasta a organizat un concert caritabil unde invitat special a fost artista Angela Gheorghiu. Ciprian Scanteie, unul dintre răniții de la Colectiv, spune ca in data de 29.11.2015, Andreea Marin a organizat un eveniment caritabil iar pretul unui bilet la acest eveniment a costat 350 lei dar nimeni nu a intrat în posesia banilor.

„Usor-usor prinde contur o noua ‘teapa’ cu fondurile stranse din donatiile pentru Colectiv! De data aceasta este vorba de „Fundatia Pretuieste viata” patronata de zana Andreea Marin care a organizat un eveniment caritabil pe 29.11.2015 unde invitat special a fost Angela Gheorghiu.

Au trecut mai bine de 6 saptamani de la eveniment si desigur strangerea fondurilor, insa nici pana acum banii nu au ajuns la supravietuitorii din Colectiv sau rudele acestora. ‪#‎ImpreunaRezistam‬ Ce facem, fratilor? O luam de la capat? Presimt ca ne vom distra maxim anul acesta”, a scris Catalin Scanteie pe pagina sa de Facebook.

Mama unuia dintre ranitii la Colectiv confirma acuzatiile si dezvaluie cum a fost tratata de Andreea Marin. „Copilul meu are urechile topite si Andreea Marin isi schimba toaletele si coafurile”, a acuzat aceasta.

[ads2]

In fata acuzatiilor, Andreea Marin a venit cu precizari, plangandu-se ca este atacate pe nedrept si a dat vina pe firma care a distribuit biletele.

edede
Andreea Marin, pe Facebook: Inca un detaliu. Echipa fundaţiei noastre a muncit 12-14 ore pe zi timp de săptămâni pentru a face posibila aceasta campanie. Am găsit soluţii pentru birocraţia care ne-a consumat timp si nervi, am făcut totul voluntar si am convins specialişti sa lucreze voluntar cot la cot cu noi (casa de avocatura, firma de contabilitate, colegi din domeniu etc).

Nu numai ca nu exista nici un cost al fundaţiei dedus din suma ce va ti adunata in final (suntem primii care abia aşteaptă bilanţul), dar fiecare dintre noi a făcut si donaţii in nume propriu.

Ne-am cumpărat biletele pentru concert ( personal am cumpărat 4 bilete pentru oameni dragi), fiecare bilet insemnand o donaţie.

In acele săptămâni am lăsat efectiv munca noastră curenta deoparte, nefiind posibil din lipsa de timp sa lucram eficient ca inainte. Orice om care a lucrat din echipa mea a facut-o voluntar, donând insa timpul de lucru dedicat altor proiecte. Nu ne¬am plâns, am facut-o cu drag, dar cand aruncam cu pietre, e cazul sa intrebam inainte, pentru a cunoaşte motivaţiile, si sa gândim.

Va mulţumesc Dvs. pentru ca m-ati intrebat civilizat, de aceea v-am si răspuns imediat.