Mircea Badea: ”Eu, dacă aș fi român în Norvegia, jur că aș pleca. Noi nu aveam conștiința că e un fel de Arabia Saudită”

(Last Updated On: January 13, 2016)

Mircea Badea a comentat luni seara la Antena3 drama familiei Bodnariu, ai cărei copii au fost luați de serviciile sociale norvegiene.
Acesta a apreciat demersul colegilor săi jurnaliști, Mihai Gâdea și Adrian Ursu, de a iniția o petiție care va fi înmânată Majestatii Sale Regele Harald al V-lea al Norvegiei.

”Mie mi se pare o situație absolut dementă. Înțeleg diferențele culturale, dar nu poți să pui totuși răpirile de copii pe seama diferențelor culturale”, a spus Mircea Badea, citat de antena3.ro.

veve

”Poate ar fi cazul să se implice și statul asta de drept”, remarcă Mircea Badea.

[ads2]

”Eu, dacă aș fi român în Norvegia, jur că aș pleca. Trăind așa cu o secure deasupra capului, vin aștia să îmi ia copii mei sau nu, prieteni, cu toată dragostea vă spun, Norvegia nu e o țară frecventabilă. Noi nu aveam conștiința că e un fel de Arabia Saudită. Noi credeam că doar petrol au cât saudiții. Dar, văd că asemănările nu sunt doar la bogățiile petroliere. Mie, Norvegia nu mi se pare o țară frecventabilă. Nu aș vrea să calc pe acolo. Cine știe ce legi mai au! Nu aș vrea să aflu!”, a completat Mircea Badea.