Netflix România, ce dezamăgire. Vezi ce spun Mircea Badea și Lucian Mândruță despre platforma americană de filme:

(Last Updated On: January 7, 2016)

Mircea Badea s-a declarat extrem de dezamăgit de conținutul pe care Netflix l-a pus la dispoziție utilizatorilor din România.
Netflix, care deţine o arhivă online de câteva zeci de mii de filme şi seriale TV şi a început în ultimii ani să creeze şi conţinut original, este disponibilă, începând de miercuri, şi pe piaţa din România.

Mircea Badea a comentat pe blogul personal această știre. “Ce prosteala… Are cateva seriale incomplete (nu sunt toate seriile) si niste filme din 2002. La Ray Donovan doar primele doua serii?!Pe bune!??! Asta e Netflix despre care am tot auzit ce minunat e? Absolut penibil!”, a scris Mircea Badea, citat de dcnews.ro.

Pe Facebook,Lucian Mindruta  a scris: Mi-am facut cont pe Netflix. Abonamentul de 12 euro pe luna. Prima e gratis. Ai dreptul la 4 useri. Dar…
Nu merita banii. Prea putin content, filme cam vechiutze, serialele americane nu sunt toate la locul lor. E ceva intre Voyo si Seenow, probabil chiar cu mai putin content decat Seenow.

Nu-l bate pe HBO GO ca optiune de streaming, cu toate ca la HBO interfata e foarte slaba. Dar e mai multa varietate si se adauga filme noi in fiecare luna. Aici era multa asteptare si din pacate putina confirmare.

Matei in schimb e fericit: au seriale Star Wars. Si acum ne uitam cu totii la un documentar cu avioane din primul razboi mondial.

Zau, cateodata imi e dor de un abonament la o biblioteca.

[ads2]

Lansarea în România a serviciului video-on-demand Netflix face parte din strategia acestei companii americane de a se extinde la nivel mondial. În prezent, platforma Netflix este disponibilă în peste 70 de teritorii la nivel internaţional. În octombrie 2015, Netflix raporta aproape 70 de milioane de abonaţi la nivel mondial, între care se numără şi peste 43 de milioane în SUA.