Ryanair oferă 100.000 de bilete de avion low cost, începând de la 19.99 euro, până marţi, 19 Ianuarie. Compania va deschide o bază aeriană în România

(Last Updated On: January 14, 2016)

Compania aeriană low-cost Ryanair a decis să „atace” piața aeriană din România. Astăzi, copania a anunțat oficial că va deschide o bază aeriană pe Aeroportul din Timișoara (numărul 78 a companiei) unde va investi 100 de milioane de euro. Baza Ryanair va fi operațională de la 1 noiembrie iar până atunci oferă bilete de avion la prețuri promoționale.

De pe aeroportul bănăţean vor fi operate şapte noi rute către Berlin, Bruxelles Charleroi, Dusseldorf Weeze, Frankfurt Hahn, Londra Stansted, Milano Bergamo, dar şi o nouă rută catre Bucureşti cu o frecvenţă de două zboruri pe zi. Prima bază românească a Ryanair va servi 575.000 de noi clienţi pe an şi va susţine 430 de locuri de muncă, conectate activităţilor Aeroportului Internaţional Timişoara, informează bussinemagazin.ro.

evvve

“(…) Pentru următoarele luni, clienţii români trebuie să se aştepte şi la alte îmbunătăţiri asumate în cadrul programului“Always Getting Better”, aici fiind incluse noi interioare ale aeronavelor, noi uniforme pentru membrii echipajului, mai multe rute cu preţuri reduse, totul pentru că Ryanair continuă să ofere mult mai mult decât doar tarife mici.

Pentru a sărbători noua noastră bază din Timişoara, scoatem la vânzare peste 100,000 de locuri, la tarife începând de la €19.99 pentru călătorii în noiembrie şi decembrie, şi rezervări până la miezul nopţii, marţi, 19 Ianuarie.

Pentru a nu rata epuizarea locurilor promoţionale, clienţii sunt invitaţi să acceseze rapid www.ryanair.com pentru a-şi programa viitoarea călătorie”, a declarat David O’Brien, Chief Commercial Officer, Ryanair, la Timişoara.

[ads2]

“Prezenţa unei companii aeriene precum Ryanair pe Aeroportul Internaţional Timişoara şi introducerea de noi curse aeriene înseamnă noi oportunităţi atât pentru aeroport cât şi pentru cetăţenii din regiunea de vest a României.

De asemenea, aceasta va avea ca şi consecinţă directă o creştere semnificativă a atractivităţii economice a zonei şi, pentru aeroport, o creştere a numărului de pasager şi a cifrei de afaceri.”, a declarat şi Dan Iulian Idolu, directorul general al Aeroportului Internaţional Timişoara.