Tortul „Pink” Zebra. Spectaculos. Vezi aici rețeta:

(Last Updated On: January 12, 2016)

Ingrediente: 2 ½ cesti faina (300g), 2 cesti de zahar (400g), ¾ cupe cu ulei  (188 ml), 1 linguriță de vanilie (5 ml), 2 lingurite praf de copt ¼ (11g), 1/2 lingurita sare (2,5 g), 4 ouă, 1 cana de lapte (240 ml), pastă gel alb, roz- negru, unt cu vanilie, fondant negru, unt roz.

Mod de preparare: Incalziti cuptorul la 170 grade Celsius. Mixați făină, zahărul, praful de copt, uleiul și vanilie pe incet / mediu, până când ingredientele sunt amestecate.
Adauga ouale unul câte unul până când ingredinetele sunt mixate.

Se adaugă încet laptele și se mixează până când toate ingredientele sunt complet combinate.

Împărțiți aluatul în trei boluri diferite, cu un bol care să conțină ​​jumătate din aluat, iar celelalte două câte un  sfert fiecare.

Colorează castronul mare cu alb și cele  doua mici cu negru și, respectiv, roz.

Se pun patru linguri de aluat alb în centrul fiecărei tigăi. Apoi, direct în mijlocul aluat alb, așezați două linguri de aluat negru. Direct în centrul aluatului negru, așezați două linguri de aluat roz. Repetați până când aluatul terminat.

Introduceți tava în cuptor și se coaceți timp de 35-40 de minute sau până când scobitoarea introdusa in centrul iese curată. Se lasă să se răcească în tavă timp de 5-10 minute apoi se scoate din tigaie și se lasă să se răcească complet.
[ads2]

Vezi aici Video cu toți pașii:

Cum ți se pare tortul?