Vine GERUL în România. Vezi cum va fi vremea luni și marți:

(Last Updated On: January 17, 2016)

Iarna s-a instalat în forță și nu dă semne că ar pleca. Înurmătoarele zile va veni și gerul iar temperaturile vor scădea la -16…-14 grade. Maximele vor fi de doar -5 grade.
În cursul zilei de luni, 18 ianuarie, vor fi înnorări în sudul, centrul şi estul teritoriului şi va deveni variabil în rest; în Moldova, Dobrogea şi estul Munteniei şi pe arii restrânse la munte vor fi ninsori slabe, însă vântul va mai prezenta intensificări cu viteze la rafală de 55…65 km/h, viscolind ninsoarea şi spulberând zăpada depusă anterior.

În restul teritoriului vântul va fi mai domol cu ceva intensificari în vest. Temperaturile maxime se vor încadra între -8 gr in estul Transilvaniei si cel mult 1 gr in Oltenia si in dealurile Banatului, iar cele minime între -16 şi -6 grade, mai scăzute în depresiuni, spre -20 de grade, dar trebuie sa tineti cont ca temperaturile real resimtite vor fi cu mult mai mici in est si in sud-est, informează romaniatv.net.

brbrrb

Luni, la București, vemea va fi geroasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maxima -2…-1 grade.
Marți, vremea va fi deosebit de rece, geroasă dimineaţa şi noaptea în majoritatea zonelor ţãrii. Temperaturile maxime se vor încadra între -9 gr in estul Transilvaniei si doar 0 grade in Banat, iar cele minime în general între -18 şi -8 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare. Vântul va sufla moderat doar in est şi in sud-es şi pe crestele montane. În zonele joase de relief, mai ales din sud, în a doua parte a nopţii, local se va semnala ceaţã, asociatã cu depunere de chiciură.

[ads2]

Marți în București, vremea va fi deosebit de rece, geroasă dimineaţa şi noaptea. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Dimineata sunt cam -12…-10 grade iar temperaturile maxime se vor situa în jurul valorii de -5 grade, iar cea minimă va fi de -16…-14 grade. În a doua parte a nopţii se va forma ceaţă.