ATENŢIE! Produs PERICULOS la Lidl! Poate EXPLODA!

(Last Updated On: February 17, 2016)

Lidl România anunţă clienţii că retrage din toate magazinele reflectorul cu accumulator LAH 55 A2, vândut sub sub brandul sau privat Livarno Lux. Cei care l-au cumpărat deja sunt sfătuiţi să-l returneze.
“Nu este exclus ca la încărcarea bateriei să se formeze o presiune mare în interiorul produsului, care poate duce la explozia lui. Astfel, se creează un potenţial pericol de rănire, întrucât consumatorii pot fi loviţi de componente desprinse din produs”spun reprezențanții LIDL citați de economica.net și preluați de Vocea Transilvaniei.

[ads1]

Atenționarea se referă la produsul “Reflector cu acumulator LAH 55 A2”, marca “Livarno Lux”, cu numărul de articol 270079 (conform etichetei de pe spatele produsului).

Cei care l-au cumpărat deja îl pot returna în orice filială Lidl și vor primi contravaloarea acestei, chiar și fără prezentarea bonului fiscal.

Consumatorii pot apela gratuit numărul de telefon 0800 896 622 (apeluri efectuabile doar din România), de luni până vineri, între orele 09.00 – 18.00, pentru orice întrebări suplimentare.