HBO mai aduce un post de televiziune în România. “Cele trei posturi vor oferi cele mai bune filme, producţii originale HBO şi nu numai”

(Last Updated On: February 10, 2016)

HBO Europe a anunţat modificări în portofoliul său de televiziuni din Europa Centrală şi de Est. Din data de 21 martie va fi lansată televiziunea HBO 2, dedicată programelor pentru întreaga familie,iar postul HBO Comedy se va transforma în HBO 3.
“Cele trei posturi vor oferi cele mai bune filme, producţii originale HBO şi nu numai, adresate tuturor tipurilor de public”, precizează HBO.

Astfel, HBO va continua să difuzeze în premieră şi în exclusivitate “seriale de top şi blockbustere hollywoodiene, documentare, producţii locale şi evenimente importante din lumea cinematografică, 24 de ore din 24”. De asemenea, principalele seriale produse de HBO vor avea premiera în România în acelaşi timp cu premiera din Statele Unite, informează  mediafax.ro

vfvfvfvfvfsasasa

Pe de altă parte, din 21 martie, televiziunea HBO 2 va fi disponibilă şi în România. “HBO 2 se axează pe programe pentru întreaga familie: de la comedii şi filme pentru copii la filme de acţiune şi thrillere, canalul va oferi programe adresate tuturor. În timpul zilei, copiii vor putea urmări filmele preferate, în timp ce seara este dedicată părinţilor”, potrivit sursei citate.

[ads2]

Începând de la aceeaşi dată, HBO Comedy va deveni HBO 3, “locul în care vor putea fi urmărite producţii HBO noi, dar şi de colecţie”. “Disponibil până la 24 de ore pe zi, HBO 3 va difuza în întregime sezoane ale producţiilor HBO US, precum şi producţii ale HBO Europe”, mai spune HBO.