Mesajul Mirunei Inel, fata lovită de bătăușul din Lupeni: „Vă mulţumesc mult pentru toate mesajele de susţinere. Acum sunt mai bine, doar cu dureri de cap, faţa tumefiată şi ochiul drept machiat”

(Last Updated On: February 10, 2016)

Sute de persoane i-au trimis mesaje Mirunei Inel, victimă a bătăușului Sorin Palesică. Peste 2.000 oameni au semnat chiar și o petiție prin care cer o pedeapsă cu închisoarea pentru bătăuș.
„Vă mulţumesc mult pentru toate mesajele de susţinere, deşi nu pot răspunde la atâtea mesaje. Acum sunt mai bine, doar cu dureri de cap, faţa tumefiată şi ochiul drept machiat”, a fost mesajul tinerei, la trei zile după ce a trecut prin momentele cumplite.

„Este timpul să oprim violenţa. Atât violenta faţă de femei, cât şi cea faţă de semenii noştri. Este inacceptabil ca un astfel de om să fie liber. A agresat multe persoane şi este cunoscut în Hunedoara pentru comportamentul lui. Dacă nu va face puşcărie cu siguranta agresiunile lui vor continua”, se arată în petiţia adresată autorităţilor statului român, informează adevărul.ro

rededede

Tânăra de 21 de ani a fost scoasă pe braţe din bar. Palesică a continuat agresiunile, fără să fie oprit de ceilalţi clienţi, chiar dacă la masa la care s-a aşezat se afla şi un jandarm montan. A fost imobilizat, de jandarmi şi poliţişti, după ce a bătut trei oameni, iar în final a fost reţinut şi arestat preventiv. Interlopul din Valea Jiului este recidivist şi a petrecut mai mulţi ani în închisoare pentru agresiuni înfiorătoare comise în trecut.