Razboiul reducerilor: Qatar Airways oferă pentru România două bilete de avion la preţ de unul

(Last Updated On: February 9, 2016)

Concurența companiilor aeriene din România duce la oferte tot mai bune pentru călători. Qatar Airways, una dintre puţinele din lume cotate la cinci stele, a lansat o ofertă pentru România, cu două bilete la preţ de unul singur.
Astfel, transportatorul aerian intră şi el în „hora” reducerilor de început de an în care au mai intrat şi alte companii aeriene atât low cost – Blueair, Wizzair – dar şi de linie – Tarom sau Air France.

Compania Qatar Airways are oferte pentru destinaţii din Asia, Australia şi America, informează zf.ro
Preţul unui bilet către Bangkok este de 493 de euro, în timp ce pentru Hong Kong ajunge la 430 de euro. Pentru Ho Chi Minh (Vietnam), preţul unui bilet cu Qatar Airways este de 534 de euro, similar celui pentru Singapore (517 euro) sau Tokyo (548 de euro ). Un zbor din România în Australia, până la Sydney, costă 873 de euro de persoană.

[ads2]

Piața aviatică locală cunoaște în acest an o etapă explozivă de dezvoltare semn că românii vor să călătorească rapid și ieftin. Din aceste motive Ryan Air, Wizz Air și Blue Air și-au anunțat intenția de a începe curse locale. De văzut dacă Tarom își va menține prețurile ridicate sau se va transforma într-o companie de low-cost.