(Video) 3 olteni SPERIAȚI de … noile radare ale Poliției Române. “Am crezut ca ne impusca. De unde sa stim noi de asa ceva?”

(Last Updated On: February 23, 2016)

Noile radare cumpărate de Poliția Română i-a speriat cumplit pe trei olteni care circulau cu viteză într-o localitate din județul Timiș.

Văzând cum un politist in civil a indreptat spre ei radarul de tip pistol aceștia au crezut că cineva vrea să îi împuște. “Am crezut ca ne impusca, pentru ca avem dusmani”, le-au spus ei scandalizati agentilor, scrie stirileprotv.ro.

[ads1]

„- Pai am crezut ca vrei sa ne impusti, ma, frate, ca avem dusmani. De unde sa stim noi de asa ceva?
– Nu-i pistol.
– Pai noi de unde sa stim?
– Imi pare rau ca aveti dusmani.
– Pai un civil sta indreptat cu pistolul”

Potrivit agentilor de la Rutiera masina in care se aflau acesti cetateni, doi barbati si o femeie din judetul Mehedinti, a intrat cu viteza mare in localitate. Politistul care a indreptat radarul pistol spre ei era imbracat civil si statea ascuns intr-o statie de autobuz. Oamenii n-au ajuns la echipajul care urma sa-i opreasca. Ci au intors masina curiosi sa vada cine a intreptat spre ei “pistolul”.

Oamenii au cerut revoltati explicatii politistilor care le-au spus ca nu-i obligatoriu ca agentul sa poarte uniforma in aceasta situatie.Agentii au constatat ca soferul avea 112 km la ora in localitate si in plus circula si fara permisul la el. Asa ca l-au amendat cu 1500 de lei si i-au suspendat carnetul pentru 90 de zile.

[ads2]

„- Mentiuni daca aveti…
– Mentiuni: am fost filmat de un domn civil cu un pistol intr-o statie de autobuz
– Operatorul radar era civil?
– Da, pitulat intr-o statie.”
Vezi aici Video:

Scene de tot rasul filmate in trafic. Ce au facut trei olteni care au confundat noile radare ale politiei cu mitraliere —> http://goo.gl/QSIy0K

Posted by StirileProTV on Monday, February 22, 2016

Pe tine te sperie noile radare?