ARESTAT! Principalul suspect al exploziilor de ieri a fost reținut de Poliție

(Last Updated On: March 23, 2016)

Presa din Belgia a anunțat că cel de al treilea suspect în cazul exploziilor de ieri a fost arestat de Poliție. El este bănuit că a organizat atentatul de ieri alături de doi frați kamikaze.

Postul de radio si televiziune belgian de limba franceza RTBF a anuntat miercuri dimineata ca fratii El Bakraoui, doi bruxellezi, se afla printre presupusii autori ai atentatului comis marti la aeroportul international Bruxelles-Zaventem, informează stirileprotv.ro.

grgrgrgrgr

Politia belgiana crede ca cei trei suspecti ai atentatelor din Bruxelles au ajuns cu trei masini la aeroportul Zaventem – un taxi, un Renault Clio si un Audi S4 negru, scrie The Telegraph.

Martorii au vazut cum Audi-ul pleaca cu “trei sau patru persoane” in el si au reusit sa memoreze numarul de inmatriculare. Ei ar fi avertizat politia de frontiera sa urmareasca cele trei vehicule. Verificarile politistilor asupra autoturismului Audi ar fi dus la un tanar de 22 de ani din provincia Limburg, de origine turca, aflat in vizorul serviciilor secrete inca din aprilie 2015 dupa ce a calatorit in Arabia Saudita impreuna cu trei localnici si un barbat de 33 de ani din Anvers.

O teorie pe care o verifica autoritatile este ca cei care au ramas in Audi sunt “al doilea comando” care a detonat bombele de la metrou.