OFICIAL. Antena 3 are emisia oprită luni dimineață

(Last Updated On: March 21, 2016)

Antena 3 nu emite în această dimineață. Reprezentanții televiziunii au anunțat că vor întrerupe emisia câteva ore în weekend dar luni, la ora 8:25 emisia era tot întreruptă. Probabil au apărut probleme mari la mutarea emisiei în fostul sediu al Prima Tv.

“În weekend urmează să întrerupem emisia pentru a emite din noua locaţie. Întreruperea va fi doar de câteva ore, pe noapte”, a precizat Răzvan Gaşpar săptămâna trecută, informează stiripesurse.ro.

Reprezentantul trustului Intact mai spunea că ultimul pas al mutării va fi mutarea definitivă în fostul sediu al Prima TV, unde este nevoie de multe amenajări. “Partea de logistică s-a mutat deja în Pipera. În următoarele luni vom muta totul acolo”, a mai declarat el.

Reprezentanții Antena Group au solicitat, joi, Consiliului Național al Audiovizualului să reautorizeze studiourile în care ar urma să emită de la Romexpo, dar membrii Consiliului au amânat decizia pentru săptămâna viitoare, după ce pe 21 martie inspectorii vor verifica dacă la noul sediu există toată aparatura necesară și dacă aceasta este funcțională.