100 de ani de BMW. Vezi cum arată modelul de LUX aniversar “BMW Individual Seria 7 THE NEXT 100 YEARS”

(Last Updated On: April 23, 2016)

Pentru a marca centenarul companiei, BMW prezintă un model dedicat aniversării a 100 de ani de existenţă şi care îşi propune să demonstreze competenţa tehnologică în a construi plăcerea de a conduce, totul completat de rafinamentul şi exclusivitatea BMW Individual. Modelul centenar BMW Seria 7 este produs într-o serie limitată de 100 de exemplare.

Experienţa condusului şi ambianţa interioară a sedanului de lux se bucură de un caracter distinctiv unic datorită finisării exclusive a exteriorului, jantelor BMW individual de 20 de ţoli – din aliaj uşor -, tapiţeriei BMW Individual cu piele fină Merino şi altor detalii de interior din portofoliul BMW Individual, scrie bmwblog.ro.
P90215378_highRes_bmw-individual-7-ser P90215380_highRes_bmw-individual-7-ser P90215381_highRes_bmw-individual-7-ser
Gama de echipamente include şi un stilou al mărcii Montblanc, culoarea şi designul fiind adaptate ediţiei aniversare BMW Seria 7. Acestea este produs tot în serie limitată şi este disponibil exclusiv în combinaţie cu modelele centenare BMW Seria 7.

În consecinţă, “BMW Individual Seria 7 THE NEXT 100 YEARS” întruchipează atât o nouă înţelegere a luxului la vârful gamei de modele BMW, cât şi o conştientizare profund integrată pentru orientarea către client, design atemporal şi calitate inegalabilă.

Noul sedan de lux impresionează prin designul rafinat şi dinamica superioară, alături numeroasele inovaţii optimizând sportivitatea, confortul călătoriei şi eficienţa.
P90215610_highRes_bmw-individual-m760l-OPEN
În acelaşi timp, a şasea generaţi a BMW Seria 7 stabileşte reperele în ceea ce priveşte confortul de operare, conectarea inteligentă şi experienţa de la interior.

[quads id=”3″]

Experienţa luxoasă a condusului şi confortul exclusiv al călătoriei pe care le oferă “BMW Individual Seria 7 THE NEXT 100 YEARS” ating nivelul deosebit de ridicat datorită designului interior care este orientat spre cele mai înalte standarde până la cele mai mici detalii. Tapiţeria integrală BMW Individual cu piele fină Merino în culoare “Smoke White”, cu accente de culoare neagră, este elementul central.
P90215381_highRes_bmw-individual-7-ser
Pielea utilizată pentru scaune, panourile uşilor – inclusiv montanţii B -, secţiunile superioară şi inferioară ale panoului de instrumente, consola centrală, cotiere şi mânerele uşilor este foarte plăcută la atingere datorită volumului şi suprafeţele fine şi moi.

Alese cu mare atenţie, materiile prime perfecte şi procesarea deosebit de delicată garantează o structură poroasă naturală.

[quads id=”4″]

Gama exclusivă de dotări pentru “BMW Individual Seria 7 THE NEXT 100 YEARS” este concepută pentru un nivel inegalabil de lux şi plăcere de a conduce într-un automobil premium.
P90215382_highRes_bmw-individual-7-ser P90215384_highRes_bmw-individual-m760l P90215608_highRes_bmw-individual-m760l
Experienţa condusului unui BMW Seria 7 este definită de un echilibru caracteristic între sportivitate şi confort al călătoriei.