(Video) ÎNFIORĂTOR! Vezi momentul când mașina întră în plin în stația de autobuz! ATENȚIE! Imagini șocante!

(Last Updated On: April 4, 2016)

Accidentul de astăzi dimineață din Brăila a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. Din imagini se vede ce viteză mare avea șoferul.

În urma accidentului au murit cinci pietoni. Patru dintre ei se aflau într-o staţie de autobuz şi un altul trecea pe trotuar la câţiva metri de locul unde şoferul a ieşit de pe carosabil, informează evz.ro.

Momentul care a declanşat accidentul oribil s-a produs la ora 6.42 când şoferul uni Renault pătrunde cu viteză excesivă pe contrasens, pe strada Râmnicu Sărat din Brăila.

Înregistrările camerelor de supraveghere surprind o Dacia Papuc care reuşeste să se ferească din calea maşinii care intrase pe contrasens. Şoferul Daciei trage de volan dreapta şi trece de pe banda a doua pe prima bandă pentru a face loc autoturismului Renault care ieşise dincolo de linia continuă şi venea pe contrasens.

Imaginile susprind apoi o alta autoutilitara care tocmai intrase pe strada Râmnicu Sărat de pe o stradă laterală şi se încadrase tot pe banda a doua, pe care venea cu viteză excesivă autoturismul Renault. Acest şofer apucă să frâneze, rămânând însă pe banda unde se afla. Spre norocul lui nu se produce un impact frontal pentru că autoturismul Renault o ia brusc la stânga, trece peste prima bandă de circulaţie şi intră violent în staţia de autobuz unde aşteptau mai multe persoane.

Vezi aici Video:

(sursa: de braila, pe Youtube.com)