Patronul Hexi Pharma mort. „Dumnezeule! Chiar e socant! Ce se intampla in România?!? Cum e posibil asa ceva?!?”

(Last Updated On: May 22, 2016)

Patronul Hexi Pharma a murit în această seară, în urma unui grav accident de circulație. Românii au mari îndoieli și vorbesc de mai multe scenarii.

Directorul SABIF, Alis Grasu, a afirmat, pentru AGERPRES, că în jurul orei 18,58 a fost înregistrat un apel privind un accident rutier grav în comuna Corbeanca.

Oana Alexandra Chis Stați liniștiți! Nu e deloc dubios!!! E sigur un accident!!! Iar noi suntem complet retardati!
Ionut Loghin CITEZ “Mașina este distrusă complet, iar șoferul este desfigurat. Cauza accidentului este viteza excesivă, spun polițiștii.Aceștia mai spun că nu au văzut urme de frânare.Actele lui Dan Condrea ar fi fost găsite lângă mașină.” …suspect? …deloc!
Victor Ponta Dumnezeule! Chiar e socant! Ce se intampla in tara noastra?!? Cum e posibil asa ceva?!? Cine are putere sa faca asa ceva?!? Ce stia acest om si cine se temea de ce stia el?!? 

Din pacate Romania in 2016 inseamna frica , suspiciune si forte nevazute care de fapt ne decid viata!

Zamfir Nicusor Daca se confirma informatia vom putea spune ca blestemele celor care au avut de suferit de pe urma acestui nenorocit si-au facut treaba !
Luca IoanJocuri de culise sau o inscenare pentru a acoperi fata nevazuta a neregulilor lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma?
banita Cristina Si uite asa s-a mai incheiat un caz! Pacat de cei care au murit nevinovati in spitale!

Oficiali din Poliția Ilfov au precizat că în mașină s-au găsit actele lui Condrea.

Directorul SABIF, Alis Grasu, a afirmat, pentru AGERPRES, că în jurul orei 18,58 a fost înregistrat un apel privind un accident rutier grav în comuna Corbeanca.

”Am primit un apel în jurul orei 18,58, în urma unui accident foarte grav în comuna Corbeanca. În mașină se afla un bărbat, singur, în jur de 40 de ani. Echipajul SABIF a ajuns în 10 minute. Bărbatul prezenta leziuni extrem de grave. La scurt timp a ajuns la fața locului și o altă mașina de tip C.

ccccc_90203300 cccc_63908200 accident-condrea_71592900 acc-condrea_48529900

Citeste si

EXPLOZIV! Criminalist: În mașină nu se afla patronul Hexi Pharma!

Răsturnare de situație! SRI nu avea dreptul să-l urmărească pe patronul Hexi Pharma! Vezi cine trebuia să-l fileze

Update: Vezi cum a murit patronul Hexi Pharma

sau

UPDATE Vezi Video cu accidentul Patronului Hexi Pharma

Patronul Hexi Pharma mort. Doi martori anchetați acum de politie!

 

fewfweqfewqefwqwef

S-au făcut manevre salvatoare de viață, dar, din păcate, leziunile foarte grave erau incompatibile cu viața”, a precizat Alis Grasu.