Lucian Bute, depistat pozitiv la testul antidoping. Vezi ce spune sportivul român:

(Last Updated On: May 27, 2016)

Pugilistul român, Lucian Bute, a fost depistat pozitiv după meciul cu Badou Jack în care a luptat luna trecută. Boxerul român a fost depistat cu o substanţă interzisă ce ajută la dezvoltarea masei musculare.

Bute s-a arătat dezamăgit de rezultatul testului și a declarat că nu a folosit niciodată substanțe interzise. El a cerut să se refacă testul fiind convins că este vorba de o greșeală.

uuuuuuuuuuuuuuuu

„Ieri a aparut o stire ca am fost testat pozitiv pentru o substanta interzisa dupa meciul cu Badou Jack. Nu am amanunte pentru ca nu ma primit inca rezultatul oficial al laboratorului folosit de catre comisia atletica din WASHINGTON.

Personal, eu sunt surprins si dezamagit de aceasta stire. Am o lunga cariera in spate si am fost testat anti-doping de zeci de ori fara sa am vreodata un test positiv.

Comform protocolului va avea loc un nou test la esantionul “B” si voi astepta acest nou test inainte sa fac alte comentarii.

Nu am folosit niciodata substante interzise si sunt convins ca se va face lumina in acest dosar”, a scris sportivul pe Facebook, citat de digi24.ro

Preşedintele WBC, Mauricio Sulaima, a anunţat că Lucian Bute ar fi folosit ostarină, substanţă interzisă de regulamentele WADA (Agenţia Mondială Antidoping).