RCS&RDS face angajări în 32 de orașe din România. Caută oameni care au cel puţin studii medii. Vezi care sunt posturile

(Last Updated On: June 28, 2016)

Compania RCS&RDS face angajări în 32 de orașe din România. Printre posturile vacante la RCS&RDS se numără cele de şef de tură la Digi 24, reprezentant de vânzări, operator call center, agent telesales, tehnician fibră optică. Iată profilurile profesionale şi de personalitate căutate de angajatori.

RCS&RDS angajează pe postul de şef de tură studiouri la Digi 24.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare finalizate sau în curs de finalizare în Electronică sau Telecomunicaţii şi cunoştinţe de limba engleză. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii cu experienţă într-un post similar – într-un studio TV sau car TV, scrie romaniatv.net

RCS&RDS angajează agenţi telesales.
Candidatul ideal pentru acest post are minimum un an experienţă în vânzări sau în activităţi care implică interacţiunea cu clienţi, e orientat către rezultate şi către clienţi, are bune abilităţi de comunicare, negociere, vânzare, e rezistent la muncă în condiţii stresante şi e student sau absolvent de facultate.

RCS&RDS angajează tehnicieni fibră optică în 32 de oraşe.
Te califici pentru acest post dacă ai studii medii tehnice, ai permis de conducere categoria B de cel puţin un an, ai spirit de echipă, atenţie la detalii, te poţi concentra în condiţii de stres, eşti dispus la deplasări şi să ai program flexibil, dar şi să lucrezi la înălţime.

RCS&RDS angajează reprezentant de vânzări – încasări în magazin – în 29 de oraşe.
Candidatul ideal pentru acest post are abilităţi dezvoltate de comunicare interpersonală, experienţă în domenii care presupun interacţiunea cu clienţi, ştie să lucreze în MS Office, e adaptabil, are spirit de echipă, e rezistent la stres şi poate gestiona situaţii de criză şi are minimum studii medii.

RCS&RDS angajează reprezentant de vânzări business în 11 oraşe.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare, cel puţin trei ani experienţă în vânzări de servicii, are cunoştinţe în domeniul telecomunicaţiilor, excelente abilităţi de comunicare, prezentare, negociere, convingere, e diplomat, are iniţiativă şi e orientat către clienţi, are cunoştinţe de limba engleză şi permis de conducere categoria B.

RCS&RDS angajează operatori call center în şase oraşe.
Te califici pentru acest post dacă ai foarte bune abilităţi de comunicare şi prezentare, ai foarte bună atenţie distributivă, ai iniţiativă, eşti orientat către clienţi, ai răbdare în transmiterea şi explicarea informaţiilor solicitate, foarte bune cunoştinţe de utilizare a PC-ului, eşti rezistent în situaţii dificile.