(Video) ATENȚIE! Imagini ȘOCANTE la câteva minute după ce a trecut camionul. Român la 50 de metri de masacru: „Erau zeci de mii de oameni în zona pieței, cu cărucioare, copii. Era o nebunie”. Vezi aici Video:

(Last Updated On: July 15, 2016)

O nouă tragedie a lovit Franţa. Aproximativ 84 de persoane au murit şi 68 au fost rănite la Nisa după ce un descreierat înarmat a intrat cu un camion în mulțimea care asista la un foc de artificii dedicat Zilei Naţionale a Franţei. Martorii susţin că la faţa locului s-ar fi auzit şi focuri de armă înaintea atacului.

Un român s-a aflat la 50 de metri de locul masacrului de la Nisa, comis de Ziua Națională a Franței. Avocatul Liviu Dăscălescu a povestit, pentru Știrile B1 TV, că a văzut imagini de coșmar, cu oamani disperați care s-au agățat de camionul care a intrat în mulțime, încercând să-l oprească.

Citeste si

Român, martor la masacrul din Franța: „Se auzeau persoane lovite şi călcate de tir. A fost un infern”

si

(Video) MASACRU în Franța! Vezi momentul când camionul intră în mulțime omorând 80 de persoane! Un descreierat!

si

2 români răniți în masacrul din Franța! „Am văzut cum camionul călca oamenii care ţipau. Avea viteză foarte mare”

 

”Am fost la 50 de metri. S-au terminat artificiile care erau de pe un vas. Erau zeci de mii de oameni în zona pieței. Am văzut la un moment dat că fug oameni, zeci de mii de oameni, cu cărucioare, copii. S-a blocat imediat, era foarte multă poliție în zonă, s-a blocat circulația, era o nebunie.

M-am uitat la televizor, francezii dădeau concertul de la Paris și programul de pe Coasta de Azur. Apoi au început știrile. Un TIR alb a intrat. Au fost niște imagini de coșmar pentru că pur și simplu oamenii au vrut să oprească TIR-ul și s-au aruncat și s-au agățat de TIR. A fost o nebunie.

Vezi aici Video. Atentie, imagini socante!

A fost nebunia nebuniei”, a povestit românul.