Haos total pe drumul spre mare. Autostrada Soarelui este blocată în urma producerii a trei accidente în lanț

(Last Updated On: July 9, 2016)

21 de autoturisme au fost implicate în trei accidente care au avut loc în această dimineață pe Autostrada Soarelui în sensul de mers spre mare.

În jurul orei 6:30, la kilometrul 114, în zona Drajna, pe sensul de mers către Constanţa, s-a produs o tamponare în care au fost implicate şapte autoturisme. De asemenea, în jurul orei 7:30, la kilometrul 109+900 de metri, s-a produs o altă tamponare în care au fost implicate nouă autoturisme.

accident_autostrada1

 

Un alt accident în care au fost implicate cinci autoturisme s-a produs la kilometrul 106, tot pe sensul de mers către Constanţa. Circulaţia de pe banda a doua a fost deviată pe benzile unu şi de urgenţă.

autostrada

„Cauza probabilă a acestor accidente a fost nepăstrarea unei distanţe de siguranţă în mers. Îi sfătuim pe conducătorii auto care încheie coloanele formate să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei care se apropie din spate să frâneze din timp. Pentru că spre Constanţa se circulă având lumina soarelui în faţă, trebuie mărită distanţa în mers”transmit polițiștii.

Dupa zona de accidente se circula bine, chiar daca e aglomerat. La taxa de pod cam 20 de masini la coada pentru plata cash.