TEST. Ce observi prima dată? Vezi ce spune asta despre tine:

(Last Updated On: July 24, 2016)

Într-un fel sau altul testele de personalitate sunt o atracție pentru mulți dintre noi. Iată un test de personalitate care îți va dezvălui un detaliu important despre tine.

Zutv.ro a prezentat un test iar Alina Eremia te ajută să îţi descoperim personalitatea, în funcţie de detaliul care îţi sare în ochi din cele trei poze aparent identice, dar care au câte o zonă blurată.
4444

)

)

)

)

)

)

1. Ochii. Dacă acesta este detaliul pe care l-ai remarcat din prima, eşti genul de om care mizează mereu pe raţiune. Încerci să faci totul logic, calculat, chiar matematic uneori. Dar nu uita că nu întotdeauna socoteala de acasă se şi potriveşte cu realitatea din târg. N-ar strica să-ţi mai asculţi şi inima din când în când.

2. Medalionul. Tu acţionezi mereu aşa cum îţi spune inima. Iubeşti cu toată fiinţa şi îţi place asta. Pentru tine toată lumea e demnă de încredere, dar poate de aia eşti şi destul de uşor de dezamăgit. Nu înţelegi nepăsarea celor din jur şi o iei personal, chiar dacă nu te vizează direct.

3. Gura. Eşti omul instinctelor şi nu ştii şi nici nu prea vrei să îţi ţii gura. Mai ales dacă tu crezi că ai ceva de spus şi când nu-ţi convine ceva. În general ştii să îţi păstrezi echilibrul, dar puţin mai multă diplomaţie nu ar strica uneori.