(Video) Andra: „Atentie la concursurile false! Ca toata lumea sa fie informata, va rog SHARE! Va pup”. Vezi aici tot mesajul:

(Last Updated On: July 23, 2016)

Zilele trecute a apărut un concurs pe Facebook de la o așa zisă pagină oficială a lui Andra. Dacă distribui poza și dai like la pagină ai posibilitatea să primești un Mercedes.

Peste 50,000 de români au crezut această postare fără să-și pună problema ca Andra are deja o pagină de Facebook cu 3 milioane de likeuri și nu ar avea nevoie de altă pagină.

„Cu ocazia deschiderii noii mele pagini am hotărât să fac un cadou fanilor: masina mea pe care nu o mai folosesc, un Mercedes din 2016. Tot ce trebuie să faceţi este să daţi Like paginii, să distribuiţi aceasta postare şi să lăsaţi un comentariu cu «Partikip» (atenție trebuie scris cu k). Succes tuturor! Câştigătorul îl voi anunţa pe 1 August. Vă pup!” este mesajul scris chipurile de Andra pe noua pagină.

Artista a postat un mesaj în care neagă legătura ei cu acest concurs:

“O să raportez acest incident celor de la Facebook și la Poliție. Nu e prima dată când mi se întâmplă acest lucru”, a declarat solista. Ea și-a asigurat susținătorii că nu are nici o campanie care vizează atragerea de fani printr-un concurs de acest gen.