Cea mai buna linie aeriană low cost din lume vine cu zboruri dinspre Europa. Spre exemplu, zborurile din Asia şi Australia au preţuri de multe ori sub 10 euro.

(Last Updated On: August 11, 2016)

AirAsia, linia aeriană votată ca fiind cea mai bună companie low cost din Europa, va opera începând din luna octombrie zboruri din Asia către bătrânul continent, scriu siteurile de profil.

Compania cu sediul în Malaysia va opera începand cu data de 30 octombrie zboruri pe ruta Kuala Lumpur (Malaysia) – Barcelona (Spania) cu escala scurtă la Istanbul, scrie zf.ro

air

Zborurile vor fi zilnice însa nu sunt înca disponibile pe site-ul liniei aeriene. Compania nu a facut publice preţurile însa AirAsia este cunoscută ca fiind un low cost agresiv, care opereaza dupa modelul Ryanair. Astfel, pentru zborurile din Asia şi Australia are preţuri de multe ori sub 10 euro.

AirAsia, votată cea mai buna linie aeriană low cost din lume, are zboruri catre 100 de destinaţii, în special din Asia şi Australia. Compania revine în Europa dupa patru ani de pauză, într-o perioadă în care lupta pe preţ in cazul companiilor aeriene este tot mai dură.