Laura Bretan apărată de o cântăreață în scandalul cu PRO Tv. „Ce dacă ar interesa-o și banii? ÎI MERITĂ? DA”

(Last Updated On: August 7, 2016)

În scandalul  Laura Bretan – PRO Tv a intervenit și cântăreața Mihaela Mihai, recunoscută ca o luptătoare pentru drepturile artiștilor, o apără pe românca de la America’s Got Talent, Laura Bretan, în fața valului de comentarii negative.

Aceasta a declarat pentru scrie ziarulring -„Comentează unii: „Sunt voci, mai ales în America, ce critica „setea” de trofee a familiei Bretan”. Am o mică bănuială că acele voci vin, toate, din comunitatea de români. Căci este o mentalitate tipic românească. Ce dacă ar interesa-o și banii pe Laura Bretan? ÎI MERITĂ? DA.

13900972_282727468761464_489541155_n

Atunci să-i câștige și să-i primească, nu să împuște, din când în când, câteva sute de euro, ca artiștii români în ultimul secol! Acelorași voci românești meschine li se pare natural ca artiștii americani să câștige milioane de dolari cu turneele lor.

Au respect pentru ei cu cât află că sunt mai bine plătiți. Dar deh, artiștii americani sunt „străini”, au drepturi!

Pe ai noștri îi călcăm în picioare, exploatându-i toată viața și îi „îmbălsămăm” în lingușeli grandilocvente când mor, ca să-i uităm mai repede.

Culmea e că, aceleași „voci” românești, îi disprețuiesc pe artiștii români tocmai pentru că nu au averile pe care le acumulează cei străini! Lăsați-o în pace pe Laura Bretan, n-o trageți în jos încercând s-o obligați să vă semene vouă! Nu veți reuși pentru că, bogată sau săracă, va fi întotdeauna diferită de voi: ea ARE HAR! Ca și ceilalți mari artiști, are dreptul să câștige banii pe care-i merită!”, a scris Mihaela Mihai despre Laura Bretan.

PRO Tv a reacționat în urma scrisorii de pe Instagram a Laurei Bretan, câștigătoarea concursului Românii au talent. Aceasta a spus că nu a primit niciun penny din cei 120.000 de euro pe care trebuia să-i primească.

„Laura Bretan este castigatoarea sezonului sase Romanii au talent si a marelui premiu in valoare de 120.000 Euro. Banii vor fi virati in termenul stabilit, agreat si stipulat in contractul semnat de ambele parti. Termenul contractual nu a fost si nu va fi depasit.”, e precizarea PRO TV pentru stiripesurse.ro.

Laura Bretan, fata care a impresionat la concursul Românii au Talent, este dezamăgită de faptul că PRO Tv nu i-a dat premiul câștigat.

„Bună tuturor! Vreau să scriu despre ceva ce mă deranjează au adevărat. Nu îmi vine să cred că există atât de mult negativism. Da, am participat la Românii au talent. Am făcut-o pentru a-i îndeplini dorinţa bunicului mei. A murit în luna ianuarie şi am făcut-o în memoria lui.