O femeie a paralizat după ce s-a îmbrăcat cu o pereche de blugi “skinny”. Vezi ce i-au făcut blugii:

(Last Updated On: August 20, 2016)

O femeie din Australia a ajuns la spital, fără a mai putea merge, după ce a îmbrăcat o pereche de blugi „skinny”. Ea era îmbrăcată în astfel de blugi strâmți când s-a dus să-și ajute o rudă care se muta. Mai târziu, în timp ce mergea spre casă printr-un parc, tălpile și picioarele i-au amorțit și s-a prăbușit.

“Nimeni nu a observat că a căzut și a rămas culcată acolo timp de mai multe ore”, a spus neurologul dr.Thomas Kimber, co-autor al unui articol despre acest caz publicat în revista “Neurology, Neurosurgery and Psychiatry”.

Ea a reușit să se târască la drum și să oprească un taxi care a dus-o la Royal Adelaide Hospital, unde blugii i-au fost tăiați, scrie realitatea.net

Dr.Kimber a explicat că pacienta dezvoltase un sindrom de compresie, blugii prea strâmți oprind alimentarea cu sânge a mușchilor gambei, iar ca răspuns la această stare, mușchii s-au umflat atât de mult încât au presat pe doi dintre nervii majori din partea de jos a piciorului, provocându-i slăbiciune și amorțeală a picioarelor.

Mușchiul umflat și-a îmbunătățit condiția în termen de trei sau patru zile. Femeia a fost capabilă să meargă în mod independent când a părăsit spitalul, a precizat medicul citat de DPA.