SURPRIZĂ Simona Halep se mărită. Vezi cine va fi viitorul soț:

(Last Updated On: August 2, 2016)

Simona Halep este discretă în privința vieții personale în comparație cu vedetele din America. Bunica Simonei Halep a dat-o însă de gol pe nepoata ei. A spus cu cine se va mărita sportiva.

“Lasă că are ea timp să se mărite. Se poate ca machidonii să se căsătorească cu români, sunt cazuri și aici pe stradă, dar noi nu vrem așa.

13871799_282180068816204_193161670_n

Familia noastră, Halep, este foarte mare și niciunul nu a luat români. Cipani suntem. Eu i-am spus să ia machidon, să nu ia român.

Mi-a zis așa: ”Maie, nu dau tată de rușine” (Nu-l fac de rușine pe tata). Se ia cu fiul lui Teia Sponte. Vă spun drept. Nu sunt lucrurile deloc încurcate. Nu, nu. Dacă nu știam nu spuneam.

E cipan de-al nostru, taică-su fost cu noi la Tulcea, eu sunt din Tulcea. Au crescut toți la un loc. Eram prieteni toți acolo”, a dezvăluit bunica Simonei Halep, conform libertatea.ro și preluat de stiripesurse.ro.

”Am crescut-o ca pe ochii din cap. O plimbam pe aici toată ziua cu căruciorul. Uite aici, la casa asta de vizavi, stătea unul, un român, și îi spuneam să o lase să se joace la el la perete că e mai aproape și o lăsa. Aici stătea toată ziua și paca-paca.

Când mă trezeam dimineața o găseam aici la peretele ăsta, bătea mingea de la patru ani”, a început să ne povestească senioara Simona Halep despre debutul nepoatei sale.