Wizz Air a inaugurat a șaptea bază din România și oferă bilete de avion de 69 de lei

(Last Updated On: August 22, 2016)

Compania aeriană low-cost Wizz Air, care anul trecut a transportat 4,5 milioane de pasageri pe rutele din România își continuă expansiunea în România. Vineri a inaugurat a şaptea bază de pe plan local, la Sibiu și a efectuat prima cursă Suceava-Luton.

Odată cu inaugurarea bazei de la Sibiu, compania anunţă introducerea a patru noi rute din Sibiu spre Nuremberg, Madrid, Milano Bergamo şi Munchen Memmingen, informează bussinesmagazin.ro

14080979_292068167827394_1749143514_n

Cu cele 4 noi zboruri care încep în acest weekend, Wizz Air, care alocă şi o aeronavă Airbus A320 la cea mai nouă bază, creşte numărul de rute operate de la Aeroportul Internaţional Sibiu laşase.

Wizz Air începe noile zboruri de la Sibiu la Nuremberg pe 19 august, cu 3 zboruri săptămânale, spre Milano Bergamo şi Madrid pe 20 august, iar spre Munchen Memmingen pe 21 august, cu 2 zboruri/săptămână fiecare. Pe 19 august, Wizz Air va începe să opereze şi a doua rută de la cel de-al nouălea aeroport din România, Suceava, spre Londra Luton, cu 4 curse/săptămână.

Tarifele încep de la 99 de lei/segment pentru zborurile spre Nuremberg şi Munchen Memmingen, de la 69 de lei spre Milano Bergamo şi de la 179 de lei spre Madrid. Pe de altă parte, preţul unui bilet dus spre Londra Luton din Suceava începe de la 129 de lei.

Toto ieri, Wizz Air, a inaugurat primele zboruri Londra Luton– Suceava şi retur. Aeronava care a aterizat vineri seara la Suceava a venit plină de pasageri, fiind ocupate 173 din cele 180 de locuri. Şi cursa aeriană Suceava – Londra a decolat cu nu mai puţin de 176 de pasageri la bord, informează suceavanews.ro.

Directorul aeroportului, Ioan Măriuţa, a spus că pentru început Wizz Air va opera patru zboruri săptămânale pe ruta Suceava – Londra, şi retur în zilele de luni, miercuri, vineri şi duminică. El a precizat că de pe 30 noiembrie se va trece la orarul de iarnă şi vor fi trei curse săptămnale, marţi, joi şi sâmbătă.

„Ţin să accentuez că dacă vom avea un asemenea grad de încărcare a avioanelor, şi vom avea, s-ar părea că o să se redeseneze ariile de captare pentru cele trei aeroporturi din Moldova şi cred că şi chiar pentru cele din Mureş şi Cluj”, a mai spus Măriuţa.