Doi români confundați cu teroriști arabi care vroiau să deturneze un avion Blue Air. Vezi ce au făcut:

(Last Updated On: September 6, 2016)

Doi români au fost la un pas de arestare după ce s-au luat la bătaie într-un avion Blue Air marți dimineață. Întâmplarea a generat panică în avion, durata și intensitatea scandalului făcându-i să creadă pe unii din pasageri că cei doi ar putea fi teroriști arabi care ar fi avut în plan să deturneze aeronava!

Aeronava zbura pe direcția Malaga-București. Un bărbat din Galați care consumase mai mult alcool decât trebuia a sărit la bătaie cu un alt pasager cu care avea un conflict mai vechi, potrivit bzi.rși preluat de b1.ro.

Vocabularul neadecvat și vulgaritatea nu au lipsit din momentul revoltător care i-au pus la încercare pe membrii echipajului. Cu greu au reușit aceștia să-l potolească pe românul gălăgios, potrivit bzi.ro.

Capitanul a fost la un pas sa ceara aterizarea de urgenta!
Individul, imbracat in stilul specific manelistilor cu impresii de baieti de oras, a facut cateva fente deechlibristica, aruncandu-se peste randul de scaune in incercarea de a-l lovi pe celalalt barbat!

Inainte de aterizare, comandantul Catalin Mandu a solicitat interventia Politiei de Frontiera la sol. Oamenii legii i-au asteptat jos pe toti cei implicati in scandal, astfel ca turbulentul turmentat, Valentin Ali, a fost amendat cu 400 de lei.