Miracol la 48 de ani. O româncă a născut un băiețel. Medicii vorbesc de un caz rar

(Last Updated On: September 6, 2016)

Vis împlinit pentru o femeie de 48 de ani din București care a reușit să devină mamă după două decenii de când a început să viseze la un copil. Cazul este unul rar, potrivit medicilor de la spitalul Filantropia, mai ales ca mama nu a apelat la tratamente de fertilitate sau la inseminare artificiala.

Ea a reusit sa aduca pe lume un baietel sanatos si voinic, care a cantarit la nastere patru kilograme si jumatate, scrie stirileprotv.ro

Victorita Paun: “Este o minune, mi l-am dorit toata viata si nu ma mai asteptam la o asa minune de la Dumnezeu, la varsta de 48 de ani sa reusesc sa am un copil. Sunt asa fericita ca nu se poate reda. Simti in interior o legatura divina, un moment de legatura cu Dumnezeu. Tot timpul m-am rugat si am sperat.

Baietelul a primit numele Vlad Alexandru, iar parintii il considera un dar. ”Sanatos sa fie si sa aiba gramul acela de noroc dat de Dumnezeu. E fenomenal sa fii mama si prima data cand ti-l da la piept si simti, parca vine de undeva si a deschis ochii, s-a uitat la mine, cum ne-am atins asa imediat a fost curios sa vada.”

Vezi video aici:

Medic primar: ”Un copil mare, sanatos, de 4,5 kg. A fost o operatie de cezariana avand in vedere varsta mamei si greutatea lui. De obicei noi suntem promotorii nasterii naturale.”