Trăiește? Poza care i-a făcut pe fani să creadă că Michael Jackson nu a murit. “O, Doamne, Michael Jackson esti chiar tu?”

(Last Updated On: September 5, 2016)

Moartea fiecărui mare artist este privită ca o conspirație, aceștia fiind suspectați că și-ar fi regizat moartea pentru a scăpa de presiunea publică. Au trecut șapte ani de la moartea legendei muzicii pop, Michael Jackson.

O poza postata de Paris Jackson, fiica lui Michael, pe contul sau de Instagram in mai anul acesta a capatat noi valente duminica atunci cand un fan a intrebat: “Cine e acolo pe bancheta din spate?” A fost suficient ca un altul sa comenteze: “O, Doamne, Michael Jackson esti chiar tu?” si internetul a luat-o razna complet, informează stirileprotv.ro.

61831176

Fotografia a strans peste 1.000 de comentarii intr-un timp record, iar teoriile fantasmagorice s-au inmultit rapid, relateaza Daily Mail.
Unii nu se pot decide daca ceea ce au vazut in poza este fantoma starului international sau chiar el, in viata.

Imaginea o infatiseaza pe tanara zambareata si binedispusa, intr-o masina. Pe bancheta din spate se poate zari un bagaj cu o palarie pe el.

“Le-am spus tuturor ca este in viata, dar nu, nimeni nu m-a crezut! Acum au aflat ca traieste!” a comentat un fan optimist si credul in acelasi timp.

Altul, mai cu bagare de seama a gandit (putin) problema la rece si este de parere ca si Paris este implicate in aceasta conspiratie mondiala. El a decretat la comentarii: “Ea nu este atat de proasta incat sa posteze asa o poza, daca el ar fi intr-adevar in viata.”

Fanii teoriilor conspiratiei au inceput chiar sa posteze pe internet filmulete care ar dovedi vara echivoc faptul ca starul este in viata.

Intr-o mare de pareri naive se intrezareste si o raza de ratiune: “Cum naiba poate cineva sa creada ca pe bancheta din spate se afla o persoana? Ce este in neregula cu lumea?”

Intre timp, Paris Jackson si-a sters fotografia cu pricina de pe contul sau de Instagram.